Rustenburgerhof (Heerhugowaard)

 • Rustenburg
 • Hoofdentree
 • Zij-aanzicht
 • Achteringang
 • Achteringang
 • Entree
  Huurwoning
 • Prijs Alles verhuurd
 • Plaats Heerhugowaard
 • Adres Rustenburgerhof 1-55
 • Postcode 1703 TS

Rustenburgerhof

In het centrum van Heerhugowaard, pal tegenover winkelcentrum Middenwaard met tal van voorzieningen binnen loopafstand, verhuurt Rustenburg Woningbouw BV tweekamerappartementen voor senioren. Het drie verdiepingen tellende complex beschikt over een lift en in de kelder bevinden zich de bergingen. Er is geen algemene ruimte.

De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, één riante slaapkamer een een badkamer met douche. In de hal bevindt zich een bergkast met CV opstelling. De appartementen op de begane grond hebben een tuin en alle overige appartementen hebben een balkon.

Alle bewoners krijgen van Rustenburg Woningbouw BV gratis een abonnement aangeboden op Wonen Plus. Hiermee kunt u gebruik maken van diverse diensten die Wonen Plus aanbiedt, zoals hulp bij het boodschappen halen, onderhoud van uw tuin, kleine klussen in huis en het invullen van belastingpapieren.

Gegevens

Verhuurder: Rustenburg Woningbouw BV
Bouwjaar: 1985

Inkomenseis: maximaal €38.035,- bruto per jaar. In verband met gewijzigde wet- en regelgeving voor sociale huurwoningen mag het verzamelinkomen niet hoger zijn dan de eis.

Waarborgsom: een maand netto huur (dit is de huurprijs exclusief de servicekosten).
Voor deze woningen kunt u huurtoeslag aanvragen.
Er is geen minimale huurtermijn. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Om in aanmerking te komen voor een appartement, dient u de website van SVNK (www.svnk.nl) in de gaten te houden. Wanneer er een appartement beschikbaar komt, wordt er geadverteerd via deze media. U kunt dan reageren via de website van SVNK. Om voor toewijzing in aanmerking te komen, kunt u niet via Rustenburg Woningbouw BV reageren of inschrijven, maar dient u ingeschreven te staan bij SVNK.

Indien u in aanmerking komt voor een appartement, nemen onze medewerkers contact met u op voor een bezichtiging. Wanneer u besluit dat u het appartement wilt huren, ontvangen wij graag de volgende gegevens alvorens wij het huurcontract kunnen opstellen: de laatst door u ontvangen loonstrook of overzicht AOW/Pensioen, een verhuurderverklaring, een kopie ID en een uittreksel GBA met adreshistorie.

U dient bij de gemeente Heerhugowaard een huisvestingsvergunning aan te vragen.

In de huurprijs per maand is een vast bedrag opgenomen voor servicekosten, bestaande uit kosten die gemaakt worden voor de algemene ruimtes, zoals schoonmaak en energieverbruik. Eens per jaar ontvangt u een servicekostenafrekening.

Maten (in m2 afgerond)

Woonkamer ca. 36,5
Keuken ca. 6,5
Slaapkamer ca. 12
Badkamer ca. 4
Balkon ca. 3
Berging ca. 4,5