Ereprijs/Monnikskap (Alkmaar)

  • Voorzijde Ereprijs Monnikskap
  • Interieur
    Koopwoning
  • Prijs Alles verkocht
  • Plaats Alkmaar

Ereprijs/Monnikskap

Deze 2/1 kapwoningen met een stijlvolle statige jaren '30 architectuur zorgen met hun afwijkende kapvorm voor een speels accent in de wijk. Standaard zijn de woningen Ereprijs al bijzonder groot met een afmeting van de begane grond van ca 10,6 bij 6,6 meter( plus een erker van ca 1,2 bij 4,6 meter), de Monnikskap doet er een schepje bovenop: deze woning is 11,8  bij 6,6 meter.
De woningen hebben een  fraaie achtertuin en beschikken standaard over een garage. Kenmerkend zijn de grote raampartijen in beide woningen.

Indeling:

entree/hal met trapopgang en toiletruimte welke standaard wordt voorzien van sanitair en tegelwerk. Beide  woningen hebben de keuken aan de voorzijde en de woonkamer (met openslaande tuindeuren) aan de achterzijde van de woning.Hierdoor kunt u een aparte woonkeuken en living creëren.

Op de eerste verdieping bevindt zich aan de voorzijde de master bedroom, aan de achterzijde bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers en een ruime badkamer welke eveneens standaard wordt voorzien van sanitair en betegeling.

Middels een vaste trap bereikt u de zolderverdieping die voor veel toepassingen geschikt is.

Voor meer informatie verwijzen u naar www.vroonermeer-noord.nl

Gegevens

Bouwnr. Prijs Voorwaarde Opp. Inhoud Woonopp. Type Tuin Straat Verkocht Kamers Opslag
71 VON 255 643 153 2/1 kap Zuidwest Schagerweide Ja 4 Garage
72 VON 220 683 177 2/1 kap Zuidwest Schagerweide Ja 4 Garage