Coulissen (Heerhugowaard)

  • Hof van Ra 34-44
  • Hof van Ra 23-33
  • Hof van Ra 1-11
  • Hof van Ra 23-44
    Huurwoning
  • Prijs Alles verhuurd
  • Plaats Heerhugowaard
  • Adres Hof van Ra 1-10, 23-43, 57-67
  • Postcode 1705 SC

Coulissen

In Stad van de Zon in Heerhugowaard Zuid verhuurt Oostertocht Woningbouw BV ruime eengezinswoningen van het type Coulissen. Deze huurwoningen hebben een tuingerichte woonkamer met een oppervlakte van 26 m2, de open keuken is in veel woningen reeds voorzien van moderne inbouwapparatuur. De trapkast in de woonkamer is een extra bergruimte. In de 15 meter diepe tuin staat een houten berging.

In de hal bevindt zich de toiletruimte, de meterkast en de trapopgang naar de eerste etage. Naast drie royale slaapkamers bevindt zich op deze etage de geheel betegelde badkamer met wastafel, douche en tweede toilet. Op de tweede etage treft u een grote zolder aan met wasmachineaansluiting en CV opstelling. Het Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

De energiezuinige woningen van het type Coulissen zijn allen voorzien van mechanische ventilatie en zonnepanelen. De opbrengst van de zonnepanelen komt geheel ten goede aan de huurders. Door de uitstekende isolatie zullen de huurders bovendien minder gas verbruiken.

Op loopafstand van de woningen type Coulissen liggen supermarkt, scholen en medische voorzieningen. Diverse sportaccommodaties en het recreatiegebied Park van Luna zijn dichtbij gelegen.

Gegevens

Verhuurder: Oostertocht Woningbouw BV
Bouwjaar: 2008 

Inkomenseis: minimaal €39.000,- bruto per jaar.
Voor deze woningen kunt u geen huurtoeslag aanvragen.

Er is een minimale huurtermijn van 6 maanden. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.
Waarborgsom: een maand netto huur (dit is de huurprijs exclusief servicekosten).
Indien niet geheel aan alle voorwaarden kan worden voldaan, kan er meer dan één maand borg verlangd worden.

Om in aanmerking te komen voor een woning type Coulissen, gelieve de volgende gegevens te versturen aan Oostertocht Woningbouw BV: de laatste 3 door u ontvangen loonstroken (bij wisselende inkomsten de laatste jaaropgave), een werkgeversverklaring, een verhuurderverklaring (op te vragen bij uw huidige verhuurder), een uittreksel GBA met adreshistorie (op te vragen bij uw gemeente) en een duidelijke kleurenkopie van uw geldigde paspoort of identiteitskaart. heeft u niet de Nederlandse identiteit? Lever dan een kopie in van de voor- en achterkant van uw verblijfsvergunning. Indien u zelfstandig ondernemer bent, dient u een jaarrekening van de afgelopen 2 jaren toe te sturen tezamen met de IB verklaring en een onderbouwende accountantsverklaring en een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Indien u pas over enige tijd een woning wilt huren, kunt u ingeschreven worden op de wachtlijst. Hiervoor kunt u het contactformulier gebruiken.

Maten (afgerond in m2):

Woonkamer ca. 26,5
Keuken ca. 6,5
Slaapkamer 1 ca. 13,5
Slaapkamer 2 ca. 7,5
Slaapkamer 3 ca. 7
Badkamer ca. 5
Zolder ca. 24
Tuin ca. 80 (incl. berging 7,5m2)